طراحی سایت آموزشی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟
سایت آموزشی چه ویژگی هایی دارد؟
طراحی سایت آموزشی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟
شیوه های آموزشی از گذشته تا امروز در حال تغییرات است و قرن ۲۱ که تکنولوژی در تمام بخش های زندگی ما نفوذ کرده، روش های نوین بیشتری در حوزه آموزش به وجود آمده. در حقیقت دیگر مثل زمان های گذشته لازم نیست در کلاس به صورت فیزیکی حضور داشته باشیم تا استاد دروس را به ما آموزش دهد. امروزه با توجه به پیشرفت اینترنت، روش های از راه دور در بستر آنلاین، این امکان را برای همه فراهم می کند تا از راه دور به تحصیل بپردازند. یکی از این روش ها که به شما کمک می کند دوره های آموزشی خود را آنلاین و به صورت مجازی برگزار کنید، طراحی سایت آموزشی است. در ادامه قصد داریم تا در این مقاله به بررسی سایت آموزشی و ویژگیهای آن بپردازیم.
وب سایت آموزشی و ویژگی های آن
هر مدرسه، دانشگاه، موسسه آموزشی و حتی معلمان خصوصی می توانند برای خود یک وب سایت آموزشی طراحی کنند و فعالیت های خود را در آن جا انجام دهند. البته محتوای هر یک از این سایت ها بدون شک متفاوت است اما قطعا حول محور آموزش می چرخند. در حقیقت شما می توانید با راه اندازی چنین وبگاهی برای خود، دوره های آموزشی خود را معرفی کنید و آن ها را به صورت آنلاین و آنی به فروش برسانید. برای کلاس های خود ثبت نام آنلاین در نظر بگیرید تا از حضور افراد به خصوص در دوران کرونا جلوگیری کنید. زمان بندی شروع و اتمام کلاس ها را مشخص کنید، به دانش آموزان خود برنامه دهید و….
- طراحی متناسب با فضای درسی و آموزشی
- دسته بندی برای دروس
- معرفی دورههای اتمام یافته، در حال برگزاری و آتی
- امکان اتصال به LMS (مودل)
- امکان برگزاری کلاس مجازی
- برگزاری امتحانات به صورت آنلاین
- ثبت نام و پرداخت شهریه به صورت آنلاین و آنی
- زمان بندی شروع و اتمام دورهها
- معرفی اساتید و دانشجویان ممتاز
- بخش وبلاگ
- بخش اخبار آموزشگاه
- پنل پیامکی
- و…
چه نیازی به راه اندازی وب سایت آموزشی است؟
شاید در ابتدا گمان کنید چندان نیازی به چنین سایتی نباشد اما سخت در اشتباهید. داشتن یک سایت به آموزشگاه شما اعتبار می بخشد و می تواند کاربران بیشتری را برای شما جذب کند. اگر دوره های خود را از طریق سایت و صورت آنلاین برگزار کنید، می توانید از سراسر ایران و حتی دنیا برای خود مشتری پیدا کنید. علاوه بر این با داشتن یک سایت و همچنین فعالیت در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام یا تلگرام و… به عنوان مکملی برای آن نیز می توانید مجموعه خود را به دیگران معرفی کنید و باعث میشود بین افراد زیادی شناخته شوید. بدیهی است که از این نوع وب سایت ها در مدارس، دانشگاه ها، موسسات آموزشی و آموزشگاه های خصوصی و دولتی می توان استفاده کرد. تفاوتی نمی کند که حوزه فعالیت شما چیست، اگر قصد آموزش دارید باید به سراغ طراحی یک سایت آموزشگاهی برای خود و مجموعه خود باشید.
جمعبندی
اگر با مطالعه این مقاله برای مدرسه یا موسسه خود احساس نیاز به سایت کردید و یا حتی اگر به عنوان یک معلم خصوصی فعالیت میکنید و میخواهید با داشتن یک سایت فعالیت خود را گسترش دهید، اما توان یا وقت طراحی سایت آموزشی برای خودتان را ندارید نگران نباشید، طراحی سایت و سئو خود را به تیم حرفهای و با سابقهی تهران سرور همراه با پشتیبانی ۲۴ ساعته بسپارید. کافی است با کارشناسان ما تماس بگیرید و پس از دریافت مشاوره رایگان پلن مورد نظر خود را انتخاب و خریداری کنید.