پرستاشاپ چیست و چه ویژگی هایی دارد؟
کاربرد پرستاشاپ چیست؟
پرستاشاپ چیست و چه ویژگی هایی دارد؟
دنیای فروشگاه های آنلاین روز به روز در حال افزایش است. تقریبا اکثر کسب و کارهای مدرن و موفق علاوه بر فروش حضوری، بر روی فروش آنلاین نیز سرمایه گذاری کردند. از این رو سایت های فروشگاهی زیادی در چند سال اخیر شروع به کار کرده اند. با این حال ساخت و توسعه یک فروشگاه آنلاین کار دشوار و سختی است. به خصوص اگر به این حوزه آشنایی چندانی نداشته باشید. یکی از برنامه های کاربردی برای ساخت و توسعه فروشگاه آنلاین، PrestaShop است. پرستاشاپ سهولت استفاده و سطح انعطاف پذیری خوبی را به کاربران ارائه می دهد. ما در این مقاله از وبلاگ تهران سرور قصد داریم تا به شما بگوییم پرستاشاپ چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ پس با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.
پرستاشاپ چیست؟
پیش از آن که به سراغ ویژگی های PrestaShop برویم بهتر است ابتدا بدانیم که آن چیست. در واقع و به بیان ساده پرستاشاپ یک افزونه رایگان و منبع باز است که به شما در ساخت و راه اندازی فروشگاه های آنلاین کمک می کند. این پلتفرم فروشگاه ساز کار خود را از سال 2007 شروع کرد و در آن زمان کسی فکر نمی کرد این افزونه به موفقیت امروزش دست پیدا کند. میزان رشد پرستاشاپ به قدری زیاد بود که در حال حاضر توسط 270 هزار فروشگاه در سراسر جهان استفاده می شود و به 65 زبان مختلف نیز در دسترس است.
چرا پرستاشاپ به موفقیت رسید؟
قطعا بررسی علل موفقیت این محصول در یک بخش کار سختی است. اما برخی از عوامل هستند که بیش از بقیه نقش مهم و اساسی در ایجاد این موفقیت ایفا کردند. مدل کسب و کار PrestaShop بر فروش خدمات برای شرکای تجاری به پایگاه مشتریان خود استوار است. از طرف دیگر نیز قابلیت های اضافی و رایگان در کنار تم های مختلف باعث جذب کاربران بیشتری به این ابزار مفید شد. با همین دو رویکرد ساده اما مهم، پرستاشاپ تبدیل به انتخاب اول بسیاری از کسب و کارها برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی شد. البته لازم به ذکر است که شباهت PrestaShop به سیستم مدیریت محتوای محبوب وردپرس در شکل گیری این موفقیت بی تاثیر نبود.
پرستاشاپ چه ویژگی هایی دارد؟
- وجود بیش از 100 ماژول برای راه اندازی تجارت آنلاین به صورت رایگان
- دسترسی آسان به انواع ویژگی های آن
- امنیت و اطمینان بالا
- کاربرد ساده به دلیل رابط کاربری فوق العاده
- اعطای اعتبار به وب سایت به دلیل خوشنام بودن
- منبع باز یا همان Open source بودن درست مانند رقیبش WooCommerce
- SEO Friendly بودن و سازگاری با گوگل
- قابل سازگاری با انواع تجارت های کوچک و بزرگ
- رایگان بودن و هزینه پایین راه اندازی
- مناسب برای افرادی که آشنایی چندانی با حوزه تجارت الکترونیک ندارند
- قالب های متفاوت برای راه اندازی هر نوع کسب و کار
- پشتیبانی از انواع درگاه های پرداخت ایرانی و خارجی و اتصال آسان
- پرستاشاپ به شما امکان می دهد که ویژگی های سفارشی را به سایت خود اضافه کنید
- طرح های پشتیبان گیری پیشرفته
- پشتیبانی کامل از زبان فارسی و قابلیت راست چین بودن
- مدیریت ساده و آسان فروشگاه اینترنتی
- استفاده از پرستاشاپ بدون دانش برنامه نویسی
- امکان درج کد تخفیف و برگزاری جشنواره های فروش
- به دست آوردن آمار و اطلاعات کاربران و بازدیدکنندگان
- بروزرسانی های متعدد
- و…
جمع بندی
پرستاشاپ یک فروشگاه ساز است که در سال های اخیر مورد توجه بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی قرار گرفته است. این فروشگاه ساز تاکنون طرفداران زیادی در دنیا و به خصوص در ایران به دست آورده است. ویژگی هایی که در این مقاله به شما معرفی کردیم تنها گوشه ای از قابلیت های آن است. اگر به دنبال راه اندازی یک سایت فروشگاهی هستید، و دوست ندارید از ووکامرس استفاده کنید، PrestaShop بهترین گزینه برای شما است.