طراحی سایت وردپرس یا برنامه نویسی وب با زبان PHP
طراحی سایت وردپرس یا برنامه نویسی وب با زبان PHP
شاید برایتان این سوال پیش آمده باشد که چه تفاوتهایی میان طراحی سایت وردپرس و طراحی سایت با زبان PHP وجود دارد؛ در ابتدا باید به بررسی هردوی آنها بپردازیم تا بتوانیم این دو را در جایگاه قیاس قرار دهیم. در واقع وردپرس یک بستر آماده برای تولید محتوا میباشد که برای راه اندازی وبسایت در کمترین زمان بهترین گزینه میباشد. اما از طرفی دیگر زبانهای برنامه نویسی به شدت گزینههای خوبی برای شخص سازی سایت شما میباشند؛ که یکی از این زبانها PHP میباشد. در واقع PHP زبان اسکریپتی هست که میتوانید از آن برای نوشتن سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید. جالب است بدانید که وردپرس هم یک سیستم مدیریت محتوای آماده است که با زبان PHP نوشته شده است.
کمی درباره طراحی سایت وردپرس
همانطور که مستحضر هستید وردپرس یک بستر فوقالعاده برای تولید محتوا میباشد که یکی از ویژگیهای منحصر به فرد آن، متن باز بودن آن میباشد و همین امر باعث شده است که کاملا رایگان باشد. یکی دیگه از ویژگیهای این CMS، پایین بودن حجم آن میباشد که باعث میشود نصب آن بسیار آسان باشد و در کمترین زمان میتوان آن را پیاده سازی کرد. این سیستم مدیریت محتوای قدرتمند در واقع محبوبترین سایت ساز دنیا در میان رقبای خود از جمله دروپال و یا جوملا، محسوب میشود.
زبان قدرتمند PHP
اگر با دنیای طراحی سایت و یا برنامه نویسی تحت وب آشنا باشید، قاعدتا اسم زبانهای برنامه نویسی مختلفی به گوشتان خورده است که سرآمد آنها زبان بسیار قدرتمند PHP هست که از آن در برنامه نویسی سمت سرور استفاده میشود. بصورت کلی PHP یک زبان مفسری است که اساس آن طراحی صفحات پویا در بستر وب میباشد. در واقع برنامه نویسانی که از زبان PHP استفاده میکنند میتوانند وب اپلیکیشنهایی تولید کنند که به صورت تعاملی باشد. به عبارتی دیگر برنامهای که امکاناتی از جمله ثبت نام، سطوح دسترسی، ارتباط با پایگاه داده و غیره را داشته باشد.
تفاوتهای یک سایت وردپرسی و یک سایت با زبان PHP
با توجه به تعاریفی که از هردوی این دو داشتیم، تا حدودی متوجه تفاوتهای هر دو شدیم. اما ارزیابی و بررسی این دو بصورت دقیق میتواند به فرد متقاضی کمک کند تا بهتر تصمیم به انتخاب بگیرد و آیا یک سیستم مدیریت محتوا ایجاد میکند برای دسترسی سریع و یا طی مدت زمانی طولانی به طراحی یک وبسایت اختصاصی با زبان PHP میپردازد. در واقع هر کدام دارای معایب و مزایایی هستند
مزایای وردپرس
- صرفه جویی در هزینه
- سرعت بالا در ارتباط
- مدیریت کامل و ایمن
- راه اندازی و استفاده آسان
- استفاده از قالبهای آماده
- واکنشگرا بودن
معایب وردپرس
- پایین آمدن میزان امنیت در استفاده از پلاگینهای متعدد به علت متن باز بودن
- وجود برخی تنظیمات تخصصی
مزایای PHP
- استفاده از سینتکس آسان
- شروع نسبتا آسان
- پشتیبانی یکپارچه
معایب PHP
- بصورت کلی زبانهای مفسری کند هستند
نتیجه گیری
بسته به نیاز، هر فردی میتواند اقدام به طراحی وبسایت کند که این کار از هر دو روش ممکن میباشد. با توجه به موارد بالا میتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.